Ontdek onze prachtige brasserie De Werf

Salons DEN OEVER  - brasserie de werfWij hebben ook Brasserie De Werf in Temse, waar u kunt genieten van een ontspannen lunch, een dinertje of een tasje koffie met vrienden, collega’s of familie. Onze brasserie is aangebouwd aan Salons Den Oever.

Speciaal kindermenu

U bent van harte welkom bij ons voor een snelle hap of een volwaardige maaltijd en voor de kleinsten voorzien we een speciaal kindermenu. In onze gevarieerde drankenkaart, wijnkaart én dessertenkaart zal u zeker iets vinden wat u kan bekoren. Wij serveren tevens dagelijks ons gekend menu ‘De Werf’. Dit menu wisselt elke 14 dagen. Voor 40 euro per persoon krijgt u een voorgerecht, hoofdschotel, dessert én koffie of thee gepresenteerd. We werken met seizoensproducten en schotelen u heerlijke maaltijden voor die aansluiten bij de tijd van het jaar.

Koffieklets

Zin in een gezellige koffieklets, dat kan. Iets van de kleine kaart, dat kan ook. Wilt u iets uitgebreider, dat doen we. Ontdek er alles over op de website van De Werf, die u hier kunt consulteren. Nog bepaalde vragen over Brasserie De Werf of Salons Den Oever in Temse? Neem dan zeker even contact met ons op. Wij helpen u met veel plezier verder.